05 February 2010

maarad-sabi3-abbas

satu hari nanti chep..

lapar?

penat~




tahun ini tidak membazir, tahun lepas alhamdulillah tak membazir,semua buku sudah baca kecuali satu kerana extra tebal sdkt.
 thun ini buku berwajah serius, tp buku milah lgi serius kot. keh3~~ 
buku pendidikan anak2 tuh....

berpetangan di maarad sehingga maghrib, mnunggu transport ke sabii' sgtlah lame, jalan sgt zahmah,akhirnye ade juge mini bas dan redah jgk lah dgn buku gabak..keh3~

bermakan2berborak panjang dgn penduduk sabii, kemudian bertolak ke abbas akkad pula utk men'try' askrem, antara askrem terbaik di Cairo katenye. (terbaik!!)

meredah kepekatan malam berlima hingga ke Mounira, xberhenti2 borak sepanjang dlm teksi, sangat hyperaktif para graduan lepasan exam mid year berborak, otak dh kurg load..hoho..

beronline2 sampai ke jam ini, send gmbr2 dari kamera 'haybat' bak kate mereka, baiklah, mahu tidur. xsempat ke anfal lg utk 'install' barang baru.
kalau sempat esok pagi, tp mcm xsempat.hoho~berdoalah2

esok mari meramaikan majlis akad nikah Kak Naimah dan Abang Israq di ARMA.
dh ramai chowing ke over laut nih, sape yg masih tinggal ayuhlah..
keh3~
hari cuti yg penuh dgn agenda~

nikmat berselubung dlm lihaf setelah seharian bersejukan di luar sgtlah dinantikan~

4 comments:

[fathiyyah] said...

aaaaaa, sampai ati ko em, biarkan aku terkedek2 menginstall barang2 anfaal

wei! dh bgtahu tuan rumah pasal kitorg nk pindah! n sgt lega bila die ckp, 'ok, ma fish musykilah'..

mmg tido enak tahap kelapan smlm. kui3

Anisah Shamilah MS said...

sayang oi...

ding2!!
i bought dat book as a present for u n chep, remember???

hehehe~
ko la kene buat presentation kat kitorg..
kate nk improve arb..
nil a style learning arabic da fun way..

terbaik la smlm.

Sharifah Syahirah TSM said...

tu lah,
btw, thanx milah.
dgn satu buku, tp dpt multi faedah.
kan?

em, nak gmbr juga.
nanti nk sedut dlm hardisk

amaninast said...

sedut pakai straw chep..srooot~

euphoria masih berbaki