12 February 2010

bahariya oasis

trip bahariya kali ini, dapat SA special dari vol. II microbiology, mr. Staph. Aureus barangkali. huhu..

berada dekat dgn alam, 
gunung berapi menjadi black desert,
solat berlantaikan debu pasir, 
berlangitkan bintang2 malam, 
matahari terbit dan terbenam, 
hilal dan cahaya merah di subuh hari,
musang2 yg nakal cuba mencuri,
unggun api menghangatkan badan kesejukan,
pagi terakhir diserikan dengan latihan melompat,









gambar practice shja sudah hmpir 50..xD












 best, tp lg best bile semua orang sehat.
:D

"nikmat Tuhan mana lagi yang kamu dustakan.."

p/s : jumpe akak pinksterzisme.blogspot.com...hohoho...blogger2 tegar seperti fathiyyah dan kak Elle berkumpul di bahariya...

11 comments:

Sharifah Syahirah TSM said...

gambar ramai2 kat campsite tu saya rasa saya telah spoilkannya..haha..
pandang husna dgn pelik sekali.

gambar bulan sabit tu terbaik.
terima kasih kpd org yg ajak sy join 4 penjuru, sebab bangun awal, maka dapat tgk bulan itu.

=)

ohh, sy merindui padang pasir.

pinksterz said...

hello adik g10!! haha ey i always tertukar you and fathiyyah hahaha. both of you look the same -_-"

anyway gambar cun. aaa nak canon g series jugak sobsss.

pinksterz said...

ok curi satu gambar btw. :D

amaninast said...

sile curi..ahlan2..hahahaha....

spek mate ktrg same, mmg wajar tertukar kot..;p

chep, rakan 4 penjuru awk salah satunya saya x? ;)

Sharifah Syahirah TSM said...

akak,
rata2 manusia kat mesir ni biasanya tertukar saya ngan em.
tapi akak boleh plak tertukar em ngan faty =D

em,
haha.
yes, u r.
hehehe

pinksterz said...

chep: mana boleh tertukar SA sendiri. cewah kipas kipas belanja akak mcd satu nanti ok. mekasehhhh hahaha.

Sharifah Syahirah TSM said...

haha.
btol la kak,
kitakan saling SA mengSA.
belanja?
boleh, tp xnak mcd.huhu
akak suke rain forest kan?
=)

amaninast said...

ade orang jeles kak Elle tinggal jejak di sini...hhohohohoh~~

pinksterz said...

aiseh sapa sapa?

amaninast said...

keh3!!fathiyyah wan ibrahim jeles kak...LOL

[fathiyyah] said...

em! siap ko!

grrrrrrrrrrr...