08 October 2009

# cairo u

3rd year




ak xtw adkh pokok pandan ini akn tumbuh atau x di sini




dh agk lame ak xupdate sebab ak mmg xnk update dan tiada mood.
ini gmbr2 kt mesir.
gmbr harte benda ak.

tahniah ak ucapkan kepada ijud dan onie kerana berjaya mendapat tempat pertama  mendapat undian majoriti pada election siang td.
moga pucuk pimpinan yg baru dpt membina gen7 ke arh yg lebih baru dan matang.
semoga kite semakin matang di tahun 3 dan
 tidak lagi dtg lewat ke kelas walau result ape pon yg kite dapat.

selamat puasa 6
dan
selamat menjalani tahun 3!

7 comments:

[fathiyyah] said...

nak kamera mcm em! aku jeles!

amaninast said...

beli la beli la..

musegalo said...

idop kot pokok pandan ko..
cme mase musim sejuk kena letak lam
sara la kot..

amaninast said...

letak dlm saratoga? xD

princess said...

fathiyyah, abg aku kate korg kamera bese pn x pakar setting lg jgn ngade nk bli kamera besa..hihi..

pandan hidup lah kamu..best gler umah bau pandan hrtuu..hihi.. makacih em! em bunga tu aku xpnah nmpk pn dlm bilik ko..

amaninast said...

tu bunga bodyshop r huda..

[fathiyyah] said...

nok beli jugok la Hud..nok jugok nok jugok

hehehe

abih la aku ckp ganu kat sini :D