07 June 2009

# cairo u # daily

bukak pose

satu lagi paper dan tangan ini akan berehat dari memegang pen secara ribut untuk sekian kalinye.

hari ini hari yg aku tunggu2.
hari untuk berehat dari membaca subjek yg berat dan beralih kepada subjek yg lebih ringan dan mudah utk berfikir.
psychology.
subjek ttg hidup, dan tambahan dengan etika2 medik yg mudah dihadam, cume perlu dihafal utk exam.

*sigh*

secara lebih kurang rasminya, hari ini hari bukak pose. wpon dh buka lebih awal secara curik2, tp xpe la. tahun depan cube lagi.

lagi satu paper yg kecik2 cili padi, nmpk cm minor tp soalan past year bole thn pedasnye.
exam2 besar masing2 dh menunjukkan taring sang head department masing2.
taring physio masih menyengat seperti tahun lepas, histo pon bole tahan sengatannya.
anatomy dan biochem, lebih ringkas dan bermanfaat. =))
apa2 pon, harapnye pd sume gen07, tahun ini lebih baik dari tahun lepas.

rata2 sumenye mengadap laptop petang ni.

dalam hati cume mampu bertawakkal terhadap contengan2 ilmu yg dicurah ke atas kertas putih bergaris untuk keempat2 exam yg dh berlalu.


oh,jgn terlalu excited utk bersuka ria. kite masih ada lagi exam oral, dan byk lg exam.
bersederhana dlm berhibur, jgn hyperactive.
ja, makan2!(bukak pose time)

6 comments:

princess said...

waaaah bukak pose ngn layout bru..cantek2!!

mari stdy psycho!!

amaninast said...

huda rajin dow..dh stat bace psiko..

c's said...

Alo~

anat n histo ag menyengat kalau tyme xm tak ingat.. kedebusyyh.. kena sebijik kat diri sendiri

tensen dgn subjek menghafal2 nih

amaninast said...

erk~~
sabau raden

Unknown said...

uyyoo..layout baruu...ewah2 ;)

amaninast said...

gmbr cik T tenggelam tu sgt simbolic..haha~i like