07 May 2009

# birthday # the ganges of bapekz

Amalez

menemui Amalez yg mungkin tghstudy tatkala post ini dipublish.
sesungguhnye ak telah menaip post ini di lewat asar hari, kerana aku akan ke luar skjp lagi, dan aku akn sampai ke rumahmu agk lewat juga.
harap kome bsabar mnunggu kehadiranku.
=D
ak telah menaip post ini sebagai salah satu hadiah besday dari ku.
semoga ekau pnjg umor dan murah rezeki dan dikurniakan suami yg soleh dan zuriat yg soleh2 juga.
ak berharap kite semua dapat habiskn tajuk motor broom2 dengan jayanya hasil penerangan dari mu sendiri, kerana ekau seorg menteri penerangan yg hebat dan confident.
dan ak berharap semoga study grup kite dpt diteruskn dan bermula lebih awal pada tahun depan, insyaAllah sumenye akn naik tahun dgn izin Allah.
dan ak berharap semoga kau tidak melupakan besday ku jua kerana saat itu aku mungkin di Malaysia, dan kau masih disini Mesir.
dan ingatkan aku sblm aku balik agar membawa stok 'The Best Eraser Ever' untuk mu dan ape2 aje lagi yg ekau mahu kirim padaku.
seemoga mlm ini kita bertiga tidor nyenyak bersama.
(weh,muat ke katil ko 3 org??ak lepak katil ateng kt ats r~)

semoga ekau mbaca post ini semasa ketiadaanku di rumahmu.
nnt ak segan silu.
hahaha~
sekian dahulu,selamat belajar Amalezku..
jgn malez2..
mumtaz bersama tahun nih!!

....................................................................................................................................................

selepas pulang ke rumah..

menemui amalezku,
nmpknye wpon kite xstadi motor broom2 td, tp xpo ler..
selamat hari lahir ke 20 hari ini.
semoga ekau kekenyangan makan kek malam tadi, dan juga kek hari ini.
2 kek ko dpt..hu..
ak bharap semoge ekau tidak melupakan aku(...?) dan terime la hadiah hari jadiku yakni yg ak bagi pas balik dari ireland dulu..
haha~
jgn marah Mal..keh3!
selamat stadi kepada Amalez dan Heno yg jauh nun di Imarah.
kirim slm kt kak hana. XD
selamat study!

4 comments:

huda said...

geng korg ni mmg comeyl.sume suci2 + blurr2 blake.haha

epi bday amal.we lap u

Anisah Shamilah MS said...

hehehe..

tau xpe...
sempoi ar!!
eh, apa name kumpulan ko???huhu~

amaninast said...

huda: ak rase cm baby plak bile ko ckp suci2 blur2..~_~

milah: lengkuas?kih3~

Amal Hanani Abdul Halim said...

em2x....
ade2 je ko ni...
BTW nice post as expected...
cam kte ni xreti r nk buat post2 y menarik...
n thank u em sudi menulis pasal kte kat blog ko ni...ni yg makin cayunk ko ni...
(haha yukz?)

sori mori xdpt abeskan syllabus motor...
tu la hang, awat dtg 'awal' sgt...
(pdhl kte y syok sgt men gem..haha sori2..)

apakah maksud disebalik suci + blurr???