04 April 2009

# daily # family

promote

saje nk promote blog iman, 'yg jarang amk gmbr sorg2',MySpace

post tbaru mengisahkan ttg manusia zmn skrg yg tega menolak hukum demi keseronokan dunia yg sementara, dan isu ni mmg popular buat teenagers dan young adulthood mcm kita.
komen saye: seperti yg chepu cakap,
Bahasa yg digunakan amat tersusun. Kemas. Iman ni mmg penulis yg hebat sbnrnya. Cuma beliau agak sibuk, jadi kurang menulis agaknya.

bukan agk sibuk,sangat sibuk rasenye..
dh lame rasenye xdpt borak pnjg dgn iman.
wajah iman yg asek kepenatan buat saye xsmpi hati nk ganggu die..
smoge iman cekal dan tabah mharungi hidup kt mesir yg mule nk bahang ni,
di samping tekanan2 exam yg semakin mencanak dan menunjukkan taringnye..
kesimpulan : mari bace mari bace...



nb:
mesir bahang dan sye berase mcm yg syila rasekan
seronokmye dh call mama wpon evoiz tinggal bape kupang je n tpkse cilok evoiz cama yg tggl beberape kupang jgk..

9 comments:

nuruliman said...

mengisahkan ttg manusia zmn skrg yg tega menolak hukum demi keseronokan dunia yg sementara

macam sinopsis filem!

sama-sama bermuhasabah!
selamat bermujahadah!

ps: aku rela penat sekarang, aku tak nak 'penat' kat 'sana'.

amaninast said...

go on man..ak xlayak ckp psl tu..ko lebih layak..=D

Anisah Shamilah MS said...

huhu~

kami sokong dr blkg!!

Noor Asyila said...

hmm..memang bahang kan tadi.tido masa pening kepala mmg sgt nikmat!keh3..

huda said...

go!go!akhowat! majula rj utk umat sedunie.opss :p

musegalo said...

hm..
bagos2..

amaninast said...

ups huda.................
=.=

zackie said...

ye,btol em,iman x penah ade gamba sorang2.kita jer nyk gamba sorang2(ye ker?).ha3.jgn mara aa manman.nanti kene jual!ka3

amaninast said...

haah,tiap2 kali tgkp gmbr pon ayt de cmtu...keh3!!